NEWS  ·  PRESS  ·  LIBRARY  ·  CONTACT  ·  A-Z index  ·  Sitemap

You are here: Home News & Press Press Officiel indvielse af Brigg Renewable Energy Plant

Print version
 

Officiel indvielse af Brigg Renewable Energy Plant

 

26. maj 2016

 


I dag blev Brigg Renewable Energy Plant officielt åbnet af North Lincolnshires borgmester Trevor Foster i overværelse af lokale, nationale og europæiske æresgæster. Det vedvarende energianlæg, som er det største halmfyrede biomasseanlæg i Storbritannien, har en el-effekt på 40 MW, hvilket er nok til at forsyne 75.000 hjem og sparer over 250.000 tons CO2 hvert år.

Anlægget ejes af BWSC North Lincs Ltd (BNLL), et joint venture mellem PensionDanmark, Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A / S (BWSC) og København Infrastructure Partners (CIP). Investeringen på 162 millioner GBP er baseret på en biomasse-energiteknologi leveret af BWSC som en nøglefærdig konstruktions-, indkøbs-, og entreprisekontrakt. BWSC har også en 15 årig drifts- og vedligeholdelsesaftale på anlægget.

Burmeister & Wain Energy A/S (BWE) har leveret den ristefyrede kedel, som er kernen i anlægget. Den danske højteknologiske virksomhed BWE, er en del af den italienske STF gruppe. BWE’s leverance omfatter også halmfødesystemet og SNCR (Selective Non Catalytic Reduction deNOx-system) for at kunne opfylde de emissionsgrænser, som myndighederne kræver for denne type anlæg.

 

 


BURMEISTER & WAIN ENERGY
Gydevang 35
DK-3450 Allerød
Tel. +45 48 14 00 22
Fax +45 48 14 01 50
info@bwe.dk